Halloween : Mini hotdog mummies

Aantal personen:
6 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
25 min
Waarvan kooktijd:
15 min

Ingrediënten:

2 vellen bladerdeeg
12 worstjes type Knacki
1 eigeel
Kruidnagel

Stappen

  1. Rol het bladerdeeg uit en snij het in lange repen van middelmatige breedte.
  2. Laat de CookAll voorverwarmen tot 210°C.
  3. Wikkel de repen rond een worstje (zoals een verband) en herhaal met de ander worstjes om een leger aan kleine mummies te vormen.
  4. Om een gezicht te maken, prik 2 kruidnagels in elk worstje om de ogen te maken. (indien u geen kruidnagel heeft, teken de ogen na het bakken met mosterd of ketchup)
  5. Bestrijk de mummies met eigeel
  6. Doe ze in de CookAll gedurende 15 tot 20 minuten.
  7. Haal ze uit de CookAll als ze mooi goudbruin zijn.

Andere te ontdekken recepten:

Rundsbrochettes en hun groenten festijn

Maak de marinade door de witte wijn, het tomaten concentraat, de Provençaalse kruiden, het zout en… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Dagvers brood

Meng de bloem, het lauw water, de gist en het zout in een kom Kneed het… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Drogen van fruit en groenten

Verwijder de ongewenste delen, takken, pitten, zaden, schorsen of schillen Schil het fruit of de groenten… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll