Homemade frambozenlimonade

Aantal personen:
4 tot 6 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
5 min

Ingrediënten:

  • 200 g verse frambozen
  • 3 eetlepels rietsuiker
  • Het sap van 1 citroen
  • 5-7 ijsblokjes
  • 1,5 L bruis of plat water (naar smaak)

Stappen

  1. Maak crushed ice: plaats de ijsblokjes in de 400ml kan met het kruismes en gebruik de pulse functie. Gebruik een van de vershouddeksels en bewaar in de diepvriezer
  2. In de 1L kan met het kruismes, mix de frambozen, de rietsuiker en het citroensap op lage snelheid gedurende 5 seconden
  3. Als u een homogene massa hebt verkregen, voeg het water toe en mix op lage snelheid gedurende 5 seconden
  4. Giet de bereiding met crushed ice in een grote kan, het is klaar om op te dienen

Andere te ontdekken recepten:

Crushed ice

Vul de helft van de 1L beker met ijsblokjes – niet nodig water toe te voegen… +