Knapperige Mac & cheese

Aantal personen:
6 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
45 min
Waarvan kooktijd:
25 min

Ingrediënten:

500 g cheddar
250 g geraspte gruyère
350 g macaroni
35 cl gecondenseerde melk
6 el paneermeel
2 el bloem
2 el boter
1/2 kl mosterd
1 snuifje uipoeder
1 snuifje lookpoeder
zout & peper

Stappen

  1. Breng een kookpot gezouten water aan de kook.
  2. Dompel er de pasta in en kook zoals aangegeven op de verpakking, laat dan uitlekken en bewaar.
  3. Laat de CookAll opwarmen op de “Grill” stand van de CookAll.
  4. Smeer mini stoofpotjes of een ovenschotel in met boter.
  5. Laat de boter smelten in een kookpot, voeg dan de bloem en de kruiden toe.
  6. Laat gedurende 1 minuut sudderen, terwijl u blijft roeren.
  7. Voeg de gecondenseerde melk toe en breng aan de kook, terwijl u blijft roeren.
  8. Haal van het vuur, voeg de helft van de kaas toe (cheddar en gruyère). Meng tot de kaas gesmolten is.
  9. Voeg de pasta toe aan de bereiding, plaats opnieuw op een zacht vuurtje en warm op. Kruid met zout en peper indien nodig.
  10. Verdeel het mengsel over de mini stoofpotjes of in de ovenschotel, bestrooi met de rest van de kaas en het paneermeel, plaats dan gedurende 5 minuten in het midden van de CookAll.
  11. Sluit de mini stoofpotjes of de ovenschotel af met een deksel wanneer u ze uit de CookAll haalt, om ze warm te houden!

Andere te ontdekken recepten:

Vleesbrood met spek zo’n Amerikaans

Laat de CookAll voorverwarmen tot 210°C Los het bouillonblokje op in het water. Week het witbrood… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Kabeljauwfilet met kleine groenten

Maak het sausje Hak het sjalotje Schil de wortels en snij ze in kleine stukjes Snij… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Belgische frieten

Laat de oven voorverwarmen op 220°C Schakel de CookAll in door op de ON/OFF toets te… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll