Gaspacho

Aantal personen:
2
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
1u20

Ingrediënten:

  • 2 Tomaten
  • 1 Komkommer
  • 1 Paprika
  • Look
  • Olijfolie
  • Azijn

Stappen

  1. Snij de tomaten, komkommers en paprika’s in stukjes.
  2. Doe deze stukjes in uw Daily Mix met de gehakte knoflook, de olijfolie en de azijn.
  3. Mix tot u een gladde massa verkrijgt.
  4. Bewaar het mengsel minstens een uur in de koelkast voor het serveren.
  5. Serveer de gazpacho goed koel met croutons of krokante groenten.

Andere te ontdekken recepten:

Halloween Cocktail (zonder alcohol)

Pers de appelsienen om het sap te verkrijgen. Schil de pompoen en verwijder de pitten. Mix… +

Homemade frambozenlimonade

Maak crushed ice: plaats de ijsblokjes in de 400ml kan met het kruismes en gebruik de… +

Aardbij – Banaan smoothie

Doe alle ingrediënten in de 1L beker Gebruik de kruismessen Mix op lage snelheid gedurende 20… +