Gaspacho

Aantal personen:
2
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
1u20

Ingrediënten:

  • 2 Tomaten
  • 1 Komkommer
  • 1 Paprika
  • Look
  • Olijfolie
  • Azijn

Stappen

  1. Snij de tomaten, komkommers en paprika’s in stukjes.
  2. Doe deze stukjes in uw Daily Mix met de gehakte knoflook, de olijfolie en de azijn.
  3. Mix tot u een gladde massa verkrijgt.
  4. Bewaar het mengsel minstens een uur in de koelkast voor het serveren.
  5. Serveer de gazpacho goed koel met croutons of krokante groenten.

Andere te ontdekken recepten:

Gegrilde aubergines & tzatziki

Rasp de komkommer en laat uitlekken. Verwarm je grill voor op "MED" of je plancha op... +

Groene vitaliteit smoothie

Doe alle ingrediënten in de 1L beker Gebruik de kruismessen Mix op lage snelheid tot u… +

Mango mocktail Mojito style

Was de muntblaadjes Bereid de mango: verwijder de schil en de pit In de 1L kan… +