Gaspacho

Aantal personen:
2
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
1u20

Ingrediënten:

  • 2 Tomaten
  • 1 Komkommer
  • 1 Paprika
  • Look
  • Olijfolie
  • Azijn

Stappen

  1. Snij de tomaten, komkommers en paprika’s in stukjes.
  2. Doe deze stukjes in uw Daily Mix met de gehakte knoflook, de olijfolie en de azijn.
  3. Mix tot u een gladde massa verkrijgt.
  4. Bewaar het mengsel minstens een uur in de koelkast voor het serveren.
  5. Serveer de gazpacho goed koel met croutons of krokante groenten.

Andere te ontdekken recepten:

Halloween Cocktail (zonder alcohol)

Pers de appelsienen om het sap te verkrijgen. Schil de pompoen en verwijder de pitten. Mix… +

Gegrilde aubergines & tzatziki

Rasp de komkommer en laat uitlekken. Verwarm je grill voor op "MED" of je plancha op... +

Gazpacho

Was de groenten, schil de komkommer en verwijder de pitjes uit de paprika Doe al de… +