Aantal personen:
2 personen
2 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
15 minuten
15 minuten
Waarvan kooktijd:
4 minuten
4 minuten
Ingrediënten:
- 1 paprika’s
- 200 g champignons
- 1 rode ui
- 1 courgettes
- 200 g kerstomaatjes
- Olijfolie
- Kruiden (tijm, rozemarijn, basilicum, enz.)
- Peper en zout
Stappen
- Verwarm je grill voor op “HIGH” met de grillplaten.
- Meng de gehakte knoflook, de chilipeper, het citroensap, de olijfolie, zout en peper in een kom tot een marinade.
- Pel de gamba’s gedeeltelijk, maar laat de staart eraan.
- Rijg de garnalen aan spiesen en prik ze door het dikste gedeelte.
- Bestrijk de garnalen royaal met de marinade.
- Leg de gamba-spiesjes op het hete oppervlak van de grill en bak ze ongeveer 2 tot 3 minuten, tot ze roze en licht gegrild zijn.
- Haal de spiesjes van de grill en serveer warm.
- Serveer met een knoflook- en citroensaus voor extra smaak.