Halloween : Mini hotdog mummies

Aantal personen:
6 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
25 min
Waarvan kooktijd:
15 min

Ingrediënten:

2 vellen bladerdeeg
12 worstjes type Knacki
1 eigeel
Kruidnagel

Stappen

  1. Rol het bladerdeeg uit en snij het in lange repen van middelmatige breedte.
  2. Laat de CookAll voorverwarmen tot 210°C.
  3. Wikkel de repen rond een worstje (zoals een verband) en herhaal met de ander worstjes om een leger aan kleine mummies te vormen.
  4. Om een gezicht te maken, prik 2 kruidnagels in elk worstje om de ogen te maken. (indien u geen kruidnagel heeft, teken de ogen na het bakken met mosterd of ketchup)
  5. Bestrijk de mummies met eigeel
  6. Doe ze in de CookAll gedurende 15 tot 20 minuten.
  7. Haal ze uit de CookAll als ze mooi goudbruin zijn.

Andere te ontdekken recepten:

Belgische frieten

Laat de oven voorverwarmen op 220°C Schakel de CookAll in door op de ON/OFF toets te… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Kippenwit, gevuld met platte kaas, tomaten en basilicum

Laat de oven voorverwarmen op 180°C Schakel de CookAll in door op de ON/OFF toets te… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Knapperige Mac & cheese

Breng een kookpot gezouten water aan de kook. Dompel er de pasta in en kook zoals… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll