Kabeljauwfilet met kleine groenten

Aantal personen:
4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
45 min
Waarvan kooktijd:
15 min

Ingrediënten:

  • 4 kabeljauwfilets
  • 1 prei
  • 2 wortels
  • 1 sjalotje
  • 15 gr boter
  • 1 witte wijn
  • 3 el vloeibare room
  • Zout & peper

Stappen

  1. Maak het sausje
    • Hak het sjalotje
    • Schil de wortels en snij ze in kleine stukjes
    • Snij de prei in schijfjes
    • Laat de boter smelten in een kookpan, voeg de gesneden groenten en het sjalotje toe
    • Overgiet met de witte wijn, kruid met zout en peper
    • Voeg de room toe en roer goed
  2. Laat de oven voorverwarmen op 220°C
    • Schakel de CookAll in door op de ON/OFF toets te drukken
    • Druk op de MENU toets om het programma PREHEAT te kiezen
    • Druk op de ON/OFF toets om het programma te starten
  3. Plaats de visfilets in kleine ovenvaste schoteltjes en bedek ze met saus
  4. Zodra het geluidssignaal weerklinkt,
    • Plaats de schoteltjes op de grills en sluit de deur
    • Druk op de MENU toets om het programma FISH te kiezen
    • Druk op de ON/OFF toets om het programma te starten

Accessoires:

  • 2 roosters
  • Bakplaat

Andere te ontdekken recepten:

Shepperd’s pie met kalfsvlees en zoete aardappel

Hak de ui en laat 5 minuten bakken in een pan met een beetje olijfolie. Voeg… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Amerikaanse Muffins

Meng de bloem, de gist en het zout in een kom. Meng de zachte boter en… +

Look Toasts

Laat de oven voorverwarmen op 200°C Schakel de CookAll in door op de ON/OFF toets te… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll