Gazpacho

Aantal personen:
4
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
1u15

Ingrediënten:

  • 3 tomaten
  • ½ komkommer
  • ½ rode paprika
  • ½ gele paprika
  • 1 ui
  • ½ teentje look
  • 1 citroen
  • 2soeplepelsazijn
  • ½ glasolijfolie
  • Basilicum
  • Peperpoeder

Stappen

  1. Was de groenten, schil de komkommer en verwijder de pitjes uit de paprika
  2. Doe al de groenten in de 1L beker
  3. Gebruik de kruismessen
  4. Mix alle ingrediënten op hoge snelheid gedurende 1 minuut
  5. Voeg de olie, azijn en het citroensap toe en een beetje water als de bereiding te dik is
  6. Mix op lage snelheid gedurende 10 seconden en plaats de beker in de koelkast gedurende minimum 1 uur voor het opdienen
  7. Voor een bereiding zonder pulp, eens het recept doorlopen is, doe de bereiding door een zeef voordat u het in de koelkast doet

Andere te ontdekken recepten:

Homemade frambozenlimonade

Maak crushed ice: plaats de ijsblokjes in de 400ml kan met het kruismes en gebruik de… +

Humous

Doe alle ingrediënten in de 1L beker Gebruik de vlakkemessen Mix op hoge snelheid gedurende 60… +