Mini worstjes hapjes

Aantal personen:
4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
20 min
Waarvan kooktijd:
10 min

Ingrediënten:

  • 1 doosje mini borrelworstjes (20 stuks)
  • 100 g bladerdeeg
  • 1 el zachte mosterd
  • 1 opgeklopt eigeel

Stappen

  1. Giet de worstjes zorgvuldig uit en droog ze op een blaadje keukenpapier of met een droge doek.
  2. Smeer een dun laagje zachte mosterd op het uitgerolde bladerdeeg.
  3. Snij het bladerdeeg in kleine rechthoeken zo breed als de worstjes.
  4. Wikkel elk worstje in een rechthoekje bladerdeeg.
  5. Klop het eigeel los met een vork, en smeer het bladerdeeg in met een borsteltje om goudbruine hapjes te verkrijgen.
  6. Plaats de hapjes in de korf en stel de baktijd in op 10 minuten en de baktemperatuur op 180°C.
  7. Serveer de hapjes bij het aperitief vergezeld met een potje mosterd.

Andere te ontdekken recepten:

Gebakken spruitjes met spekjes, citroen en tijm saus

Snij de spruitjes in 2 en verwijder de buitenste blaadjes. In een kom, meng de halve… +

Lam in een jasje van amandelen

Hak de look fijn. Meng de olijfolie met de look, smeer het lamsvlees hiermee in. Voeg… +

Filobeursjes met Herve, peer en Luikse siroop

Was en schil de peer. Snij ze in blokjes. Laat uw friteuse zonder olie voorverwarmen op… +