Aantal personen:
4 personen
4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
20 min
20 min
Waarvan kooktijd:
10 min
10 min
Ingrediënten:
- 1 doosje mini borrelworstjes (20 stuks)
- 100 g bladerdeeg
- 1 el zachte mosterd
- 1 opgeklopt eigeel
Stappen
- Giet de worstjes zorgvuldig uit en droog ze op een blaadje keukenpapier of met een droge doek.
- Smeer een dun laagje zachte mosterd op het uitgerolde bladerdeeg.
- Snij het bladerdeeg in kleine rechthoeken zo breed als de worstjes.
- Wikkel elk worstje in een rechthoekje bladerdeeg.
- Klop het eigeel los met een vork, en smeer het bladerdeeg in met een borsteltje om goudbruine hapjes te verkrijgen.
- Plaats de hapjes in de korf en stel de baktijd in op 10 minuten en de baktemperatuur op 180°C.
- Serveer de hapjes bij het aperitief vergezeld met een potje mosterd.
