Aantal personen:
6 personen
6 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
50 min
50 min
Waarvan kooktijd:
40 min
40 min
Ingrediënten:
800 g kalfsgehakt
800 g zoete aardappel
1 el kalfsfond
1 ui
1 el peterselie
1 kl Espelette peper
Stappen
- Hak de ui en laat 5 minuten bakken in een pan met een beetje olijfolie.
- Voeg het kalfsvlees, de peterselie en de kalfsfond toe en laat gedurende 10 minuten sudderen.
- Schil en kook de zoete aardappel gedurende 20 minuten in kokend water.
- Plet de zoete aardappel om er een puree van te maken en voeg het zout en de peper toe.
- Verdeel de bereiding op basis van kalfsvlees in 6 afzonderlijke schotels of in een grote schotel en bedek met puree.
- Laat in de CookAll bakken op de “Grill” stand