Shepperd’s pie met kalfsvlees en zoete aardappel

Aantal personen:
6 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
50 min
Waarvan kooktijd:
40 min

Ingrediënten:

800 g kalfsgehakt
800 g zoete aardappel
1 el kalfsfond
1 ui
1 el peterselie
1 kl Espelette peper

Stappen

  1. Hak de ui en laat 5 minuten bakken in een pan met een beetje olijfolie.
  2. Voeg het kalfsvlees, de peterselie en de kalfsfond toe en laat gedurende 10 minuten sudderen.
  3. Schil en kook de zoete aardappel gedurende 20 minuten in kokend water.
  4. Plet de zoete aardappel om er een puree van te maken en voeg het zout en de peper toe.
  5. Verdeel de bereiding op basis van kalfsvlees in 6 afzonderlijke schotels of in een grote schotel en bedek met puree.
  6. Laat in de CookAll bakken op de “Grill” stand

Andere te ontdekken recepten:

Halloween : Mini hotdog mummies

Rol het bladerdeeg uit en snij het in lange repen van middelmatige breedte. Laat de CookAll… +

Dagvers brood

Meng de bloem, het lauw water, de gist en het zout in een kom Kneed het… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Amerikaanse Muffins

Meng de bloem, de gist en het zout in een kom. Meng de zachte boter en… +