Shepperd’s pie met kalfsvlees en zoete aardappel

Aantal personen:
6 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
50 min
Waarvan kooktijd:
40 min

Ingrediënten:

800 g kalfsgehakt
800 g zoete aardappel
1 el kalfsfond
1 ui
1 el peterselie
1 kl Espelette peper

Stappen

  1. Hak de ui en laat 5 minuten bakken in een pan met een beetje olijfolie.
  2. Voeg het kalfsvlees, de peterselie en de kalfsfond toe en laat gedurende 10 minuten sudderen.
  3. Schil en kook de zoete aardappel gedurende 20 minuten in kokend water.
  4. Plet de zoete aardappel om er een puree van te maken en voeg het zout en de peper toe.
  5. Verdeel de bereiding op basis van kalfsvlees in 6 afzonderlijke schotels of in een grote schotel en bedek met puree.
  6. Laat in de CookAll bakken op de “Grill” stand

Andere te ontdekken recepten:

Gebraden kip met Provençaalse kruiden

Laat de oven voorverwarmen op 210°C Schakel de CookAll in door op de ON/OFF toets te… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Rundsbrochettes en hun groenten festijn

Maak de marinade door de witte wijn, het tomaten concentraat, de Provençaalse kruiden, het zout en… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Drogen van fruit en groenten

Verwijder de ongewenste delen, takken, pitten, zaden, schorsen of schillen Schil het fruit of de groenten… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll