Kippenwit, gevuld met platte kaas, tomaten en basilicum

Aantal personen:
4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
1u10
Waarvan kooktijd:
45 min

Ingrediënten:

  • 4 stukken kippenwit
  • 150 gr platte kaas met kruiden
  • 2 tomaten
  • 8 blaadjes verse basilicum
  • Zout & peper

Stappen

  1. Laat de oven voorverwarmen op 180°C
    • Schakel de CookAll in door op de ON/OFF toets te drukken
    • Druk op de MENU toets om het programma PREHEAT te kiezen
    • Druk op de TEMP toets om de temperatuur in te stellen (« – » tot 180°)
    • Druk op de ON/OFF toets om het programma te starten
  2. Open elk stuk kippenwit in de lengte om 2 fijne aan elkaar hangende stukken te verkrijgen
  3. Bedek de binnenzijde van de stukken kippenwit met platte kaas, fijne schijfjes tomaat en enkele basilicumblaadjes
  4. Kruid met peper & zout
  5. Sluit de ingesmeerde stukken kippenwit en zet ze vast met een tandenstoker
  6. Zodra het geluidssignaal weerklinkt,
    • Plaats de stukken vlees op de grills en sluit de deur
    • Druk op de MENU toets om het programma CHICKEN te kiezen
    • Druk op de ON/OFF toets om het programma te starten

Accessoires:

  • 2 roosters bedenkt met bakpapier
  • Bakplaat

Andere te ontdekken recepten:

Rundsbrochettes en hun groenten festijn

Maak de marinade door de witte wijn, het tomaten concentraat, de Provençaalse kruiden, het zout en… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Gratin Dauphinois

Schil, was en snij de aardappelen in fijne schijfjes (zorg dat u ze niet NA het… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Vleesbrood met spek zo’n Amerikaans

Laat de CookAll voorverwarmen tot 210°C Los het bouillonblokje op in het water. Week het witbrood… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll