Studentenhaver met chocolade

Aantal personen:
4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
15 min

Ingrediënten:

  • Getempereerde chocolade
  • Gedroogde vruchten naar keuze

Stappen

  1. Leg een vel vetvrij papier of bakpapier op een schotel.
  2. Giet de nog lauwe chocolade in een spuitzak.
  3. Open de spuitzak en vorm kleine rondjes chocolade op het vetvrij of bakpapier.
  4. Wanneer het vel vol is, tikt u tegen de schotel om de oppervlakken van de chocoladerondjes glad te maken.
  5. Leg voorzichtig stukjes van de verschillende gedroogde vruchten op de rondjes en laat 30 minuten in de koelkast afkoelen

Andere te ontdekken recepten:

Melo cake natuur met knapperige praliné kern van Spatules & fouets

Voor de knapperige praliné vulling Leg de hazelnoten 15 minuten in de oven op 170° C… +

Praliné Cake, opgeklopte ganache van chocolat de Spatules & fouets

Voor de opgeklopte ganache: Giet uw chocolade in callets (of in kleine stukjes gesneden) in een… +

Praliné Gerbaud

Strooi de noten in de mixer en meng in kleine hoeveelheden tot een min of meer… +