Gebraden kip met Provençaalse kruiden

Aantal personen:
3 tot 4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
1u15
Waarvan kooktijd:
1u00

Ingrediënten:

  • 1 braadkip van 1,2 kg
  • 50 g boter
  • 4 el olijfolie
  • Provençaalse kruiden
  • Zout & peper

Stappen

  1. Laat de oven voorverwarmen op 210°C
    • Schakel de CookAll in door op de ON/OFF toets te drukken
    • Druk op de MENU toets om het programma PREHEAT te kiezen
    • Druk op de TEMP toets om de temperatuur in te stellen (« – » tot 210°)
    • Druk op de ON/OFF toets om het programma te starten
  2. Meng de zacht geworden boter, de olijfolie, de Provençaalse kruiden, het zout en de peper in een kom
  3. Wijf de kip in met deze mengeling
  4. Zodra de CookAll op temperatuur is (geluidssignaal), plaats de kip op de kippenspies
  5. Verwijder een van de uiteinden van de kippenspies om de bereide kip erop te laten glijden. Plaats het missende uiteinde
  6. Plaats de spies met de handgreep in het toestel (eerst de rechterkant, dan de linkerkant) en sluit de deur
  7. Druk op de MENU toets om het programma ROTISSERIE te kiezen
  8. Druk op de ON/OFF toets om het programma te starten
  9. Druk op de ROTATION toets om de kippenspies te laten draaien en zo een optimale bakbeurt te verkrijgen

Accessoires:

  • Kippenspies
  • Bakplaat

Andere te ontdekken recepten:

Pain de viande au lard à l’américaine

Préchauffez le CookAll à 210°C. Faites dissoudre le cube bouillon dans l’eau. Faites-y tremper la mie… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Drogen van fruit en groenten

Verwijder de ongewenste delen, takken, pitten, zaden, schorsen of schillen Schil het fruit of de groenten… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Gratin Dauphinois

Schil, was en snij de aardappelen in fijne schijfjes (zorg dat u ze niet NA het… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll