Aantal personen:
3 tot 4 personen
3 tot 4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
1u15
1u15
Waarvan kooktijd:
1u00
1u00
Ingrediënten:
- 1 braadkip van 1,2 kg
- 50 g boter
- 4 el olijfolie
- Provençaalse kruiden
- Zout & peper
Stappen
- Laat de oven voorverwarmen op 210°C
- Schakel de CookAll in door op de ON/OFF toets te drukken
- Druk op de MENU toets om het programma PREHEAT te kiezen
- Druk op de TEMP toets om de temperatuur in te stellen (« – » tot 210°)
- Druk op de ON/OFF toets om het programma te starten
- Meng de zacht geworden boter, de olijfolie, de Provençaalse kruiden, het zout en de peper in een kom
- Wijf de kip in met deze mengeling
- Zodra de CookAll op temperatuur is (geluidssignaal), plaats de kip op de kippenspies
- Verwijder een van de uiteinden van de kippenspies om de bereide kip erop te laten glijden. Plaats het missende uiteinde
- Plaats de spies met de handgreep in het toestel (eerst de rechterkant, dan de linkerkant) en sluit de deur
- Druk op de MENU toets om het programma ROTISSERIE te kiezen
- Druk op de ON/OFF toets om het programma te starten
- Druk op de ROTATION toets om de kippenspies te laten draaien en zo een optimale bakbeurt te verkrijgen
Accessoires:
- Kippenspies
- Bakplaat