Aantal personen:
6 personen
6 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
45 min
45 min
Waarvan kooktijd:
25 min
25 min
Ingrediënten:
500 g cheddar
250 g geraspte gruyère
350 g macaroni
35 cl gecondenseerde melk
6 el paneermeel
2 el bloem
2 el boter
1/2 kl mosterd
1 snuifje uipoeder
1 snuifje lookpoeder
zout & peper
Stappen
- Breng een kookpot gezouten water aan de kook.
- Dompel er de pasta in en kook zoals aangegeven op de verpakking, laat dan uitlekken en bewaar.
- Laat de CookAll opwarmen op de “Grill” stand van de CookAll.
- Smeer mini stoofpotjes of een ovenschotel in met boter.
- Laat de boter smelten in een kookpot, voeg dan de bloem en de kruiden toe.
- Laat gedurende 1 minuut sudderen, terwijl u blijft roeren.
- Voeg de gecondenseerde melk toe en breng aan de kook, terwijl u blijft roeren.
- Haal van het vuur, voeg de helft van de kaas toe (cheddar en gruyère). Meng tot de kaas gesmolten is.
- Voeg de pasta toe aan de bereiding, plaats opnieuw op een zacht vuurtje en warm op. Kruid met zout en peper indien nodig.
- Verdeel het mengsel over de mini stoofpotjes of in de ovenschotel, bestrooi met de rest van de kaas en het paneermeel, plaats dan gedurende 5 minuten in het midden van de CookAll.
- Sluit de mini stoofpotjes of de ovenschotel af met een deksel wanneer u ze uit de CookAll haalt, om ze warm te houden!