Pesto

Aantal personen:
4
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
5 min

Ingrediënten:

  • 50 g pijnboompitten
  • 3 teentjes look
  • 3 grote trossen basilicum
  • 4 soeplepels Pecorino of Parmezaan
  • 15 cl olijfolie
  • Grof zout

Stappen

  1. Doe het zout, de basilicumblaadjes en de look in de kleine beker met de vlakke messen
  2. Mix op lage snelheid gedurende 20 seconden
  3. Voeg de pijnboompitten, de pecorino en de olijfolie toe
  4. Mix op hoge snelheid gedurende 30 seconden tot u een homogene massa verkrijgt

Andere te ontdekken recepten:

Slagroom

Doe de room in de 400ml beker en gebruik de kruismessen Mix op hoge snelheid gedurende… +

Crushed ice

Vul de helft van de 1L beker met ijsblokjes – niet nodig water toe te voegen… +

Homemade frambozenlimonade

Maak crushed ice: plaats de ijsblokjes in de 400ml kan met het kruismes en gebruik de… +