De Italiaanse raclette

Aantal personen:
2 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
20 min
Waarvan kooktijd:
10 min

Ingrediënten:

  • 250 g gnocchi om te bakken
  • 200 g mozzarella
  • 200 g rauwe ham
  • 400 g gekonfijte groenten naar keuze: tomaten, aubergines, paprika’s
  • Rucola
  • Basilicum
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Stappen

  1. Bak de gnocchi gedurende 10 minuten
  2. Ondertussen, bereid de kaasplank door de kazen op maat van de pannetjes te snijden.
  3. Bereid een “salad bar” met de verschillende gekonfijte groenten, de rucola
  4. Zet uw raclette toestel aan
  5. Plaats de gnocchi op de grill om ze warm te houden
  6. Plaats de kaas in de pannetjes en kruid naar smaak
  7. Laat het smaken met een gemengde salade

Andere te ontdekken recepten:

De marshmallow raclette

Doe een petit beurre, chocolade en enkele marshmallows in een pannejte Zet uw raclette toestel aan… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De Raclette

De raclette van het zuidwesten

Kook op voorhand de aardappelen (in de oven, stoomkoken, of in water, naargelang uw voorkeur) Snij… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De Raclette

De boeren raclette

Kook op voorhand een butternut en snij hem in kleine blokjes Bereid een kaasplank door de… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De Raclette