De boeren raclette

Aantal personen:
2 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
40 min
Waarvan kooktijd:
20 min

Ingrediënten:

  • 1 butternut
  • 400 g brie de Meaux
  • Gerookt spek
  • Charcuterie
  • 200 g eekhoorntjesbrood
  • Eikenblad
  • Gemalen noten
  • Zout en peper
  • Olijfolie

Stappen

  1. Kook op voorhand een butternut en snij hem in kleine blokjes
  2. Bereid een kaasplank door de brie in sneetjes te snijden, vervolgens in 2
  3. Bereid een charcuterie plank
  4. Snij het eekhoorntjesbrood in reepjes
  5. Zet uw raclette toestel aan
  6. Plaats de butternut, het eekhoorntjesbrood en het gerookte spek op de grill van het toestel
  7. Ondertussen, plaats de brie de Meaux in uw pannetje
  8. Voor een crunchy beet, voeg wat gemalen noeten toe

U kan het eekhoorntjesbrood en het spek ook rechtstreeks in het pannetje doen met de kaas.

Andere te ontdekken recepten:

De raclette van het zuidwesten

Kook op voorhand de aardappelen (in de oven, stoomkoken, of in water, naargelang uw voorkeur) Snij… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De Raclette

De Italiaanse raclette

Bak de gnocchi gedurende 10 minuten Ondertussen, bereid de kaasplank door de kazen op maat van… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De Raclette

De fruit raclette

Snij het fruit in stukjes en besprenkel met citroensap Zet het raclette toestel aan Plaats het… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De Raclette