Aantal personen:
2 personen
2 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
30 min
30 min
Waarvan kooktijd:
20 min
20 min
Ingrediënten:
- 250 g aardappelen Vitelotte
- 1 eendenborst
- 300 g geitenkaas (natuur of gekruid)
- Augurken
- Groene sla
- Piment d’espelette
- Olijfolie
- Zout en peper
Stappen
- Kook op voorhand de aardappelen (in de oven, stoomkoken, of in water, naargelang uw voorkeur)
- Snij de eendenborst in sneetjes van 1 cm dik
- Bereid een kaasplank door de geitenkaas in stukjes te snijden
- Zet uw raclette toestel aan
- Bak de eendenborst op het grill gedeelte van het toestel
- Plaats de aardappelen op het grill gedeelte, zodat ze warm blijven en het vet van de eendenborst opnemen
- Ondertussen, plaats de geitenkaas op het pannetje en bestrooi met piment d’espelette
- Laat het smaken met een groen slaatje en augurkjes