Halloween : Mini hotdog mummies

Aantal personen:
6 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
25 min
Waarvan kooktijd:
15 min

Ingrediënten:

2 vellen bladerdeeg
12 worstjes type Knacki
1 eigeel
Kruidnagel

Stappen

  1. Rol het bladerdeeg uit en snij het in lange repen van middelmatige breedte.
  2. Laat de CookAll voorverwarmen tot 210°C.
  3. Wikkel de repen rond een worstje (zoals een verband) en herhaal met de ander worstjes om een leger aan kleine mummies te vormen.
  4. Om een gezicht te maken, prik 2 kruidnagels in elk worstje om de ogen te maken. (indien u geen kruidnagel heeft, teken de ogen na het bakken met mosterd of ketchup)
  5. Bestrijk de mummies met eigeel
  6. Doe ze in de CookAll gedurende 15 tot 20 minuten.
  7. Haal ze uit de CookAll als ze mooi goudbruin zijn.

Andere te ontdekken recepten:

Wintergridgroenten

Schil en snij de groenten in dikke stukken Laat de oven voorverwarmen op 190°C Schakel de… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Pain de viande au lard à l’américaine

Préchauffez le CookAll à 210°C. Faites dissoudre le cube bouillon dans l’eau. Faites-y tremper la mie… +


Categorie(ën): Recepten, Recepten - De CookAll

Amerikaanse Muffins

Meng de bloem, de gist en het zout in een kom. Meng de zachte boter en… +