Emulsie van 3 Italiaans kazen

Aantal personen:
3 tot 4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
15 min
Waarvan kooktijd:
10 min

Ingrediënten:

  • 40 cl melk
  • 50 g gorgonzola
  • 50 g Parmezaan
  • 50 g mascarpone

Stappen

  1. Laat de melk opwarmen op een zacht vuurtje tot net voor het kookpunt
  2. Voeg de 3 kazen toe in kleine stukjes tot ze smelten en zich met de melk mengen
  3. Met het emulsiemes van uw Mix’Saver, mix de bereiding tot u een lichte en schuimende bereiding verkrijgt
  4. Doe de emulsie op ravioli bijvoorbeeld

Andere te ontdekken recepten:

Broccoli crème

Stoomkook de broccoli (houd een paar roosjes apart om te dresseren) Plaats de gekookte broccoli, met… +

Velouté van zoete aardappel met kokosmelk

Hak de ui en het teentje look en smelt ze lichtjes met een beetje olijfolie in… +

Kaviaar van aubergines en tomaten

Laat uw oven op 180° voorverwarmen Snij de aubergines in de lengte en plaats ze op… +