Aantal personen:
12 personen (12 stuks)
12 personen (12 stuks)
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
50 minuten
50 minuten
Waarvan kooktijd:
40 minuten
40 minuten
Ingrediënten:
- 250 g bloem
- 200 g Maïzena
- 2 eieren
- 3 tl gedroogde bakkersgist
- 2 el suiker
- 1 snuifje zout
- 50 cl water
- 140 g neutrale olie
- 5 tl vanille extract
Stappen
- Doe al de ingrediënten in een kom of in de kom van een keukenrobot en klop gedurende 3 minuten.
- Als het deeg homogeen en vloeiend is, bedek met een propere doek.
- Laat minstens 2 uur rusten op kamertemperatuur tot het deeg verdubbeld is in volume.
- Bak met Het Wafelijzer.
- Draai Het Wafelijzer na 2 minuten bakken.
- Uw wafel is klaar na 2 minuten bakken aan elke kant.