Aantal personen: 
12 personen (12 stuks)
12 personen (12 stuks)
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
50 minuten
50 minuten
Waarvan kooktijd: 
40 minuten
40 minuten
Ingrediënten:
- 250 g bloem
 - 200 g Maïzena
 - 2 eieren
 - 3 tl gedroogde bakkersgist
 - 2 el suiker
 - 1 snuifje zout
 - 50 cl water
 - 140 g neutrale olie
 - 5 tl vanille extract
 
Stappen
- Doe al de ingrediënten in een kom of in de kom van een keukenrobot en klop gedurende 3 minuten.
 - Als het deeg homogeen en vloeiend is, bedek met een propere doek.
 - Laat minstens 2 uur rusten op kamertemperatuur tot het deeg verdubbeld is in volume.
 - Bak met Het Wafelijzer.
 - Draai Het Wafelijzer na 2 minuten bakken.
 - Uw wafel is klaar na 2 minuten bakken aan elke kant.
 




