Pesto

Aantal personen:
4
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
5 min

Ingrediënten:

  • 50 g pijnboompitten
  • 3 teentjes look
  • 3 grote trossen basilicum
  • 4 soeplepels Pecorino of Parmezaan
  • 15 cl olijfolie
  • Grof zout

Stappen

  1. Doe het zout, de basilicumblaadjes en de look in de kleine beker met de vlakke messen
  2. Mix op lage snelheid gedurende 20 seconden
  3. Voeg de pijnboompitten, de pecorino en de olijfolie toe
  4. Mix op hoge snelheid gedurende 30 seconden tot u een homogene massa verkrijgt

Andere te ontdekken recepten:

Crushed ice

Vul de helft van de 1L beker met ijsblokjes – niet nodig water toe te voegen… +

Humous

Doe alle ingrediënten in de 1L beker Gebruik de vlakkemessen Mix op hoge snelheid gedurende 60… +