Frambozensorbet met Kriek

Aantal personen:
3 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
1u00
Waarvan kooktijd:
25 min

Ingrediënten:

  • Een flesje “Kriek framboos” van 25 cl
  • 200 g poedersuiker
  • 200 g verse frambozen

Stappen

  1. Mix de frambozen fijn en haal ze door een zeef
  2. Breng het bier en de poedersuiker aan de kook en laat afkoelen
  3. Zodra het bier-suikermengsel is afgekoeld, kan u de frambozenpulp toevoegen
  4. Stel de ijsmachine in voor een bereidingstijd van 25 minuten
  5. Zodra de spatel begint te draaien kan u de bereiding via de opening in het deksel in het toestel gieten
  6. De sorbet is klaar zodra het smeuïg en soepel wordt, maar let erop dat hij niet gaat korrelen

Andere te ontdekken recepten:

Frozen yoghurt

Klop de yoghurt, suiker en agavesiroop of honing op in een mengkom Stel de ijsmachine in… +

Sorbet van Gilles

Breng het water, de suiker en de sinaasappelzeste aan de kook in een kookpot om een… +

Ijshoorntje

Meng de fijne suiker en de opgeklopte eieren. Voeg het zout, de vanillesuiker en de zachte… +