De Plancha Reverso: onvergetelijke avonden met vrienden, herinneringen voor het leven.

Vrienden of familie uitnodigen, zonder kopzorgen om het menu samen te stellen. Genieten van de avond zonder het gerecht dat in de keuken staat te pruttelen in het oog te moeten houden. Tal van verschillende smaken aanbieden, voor ieder wat wils. Een uitdaging? Niet met De Plancha Reverso. Heel gezellig koken waarvan u allemaal samen kunt genieten tot het ochtendgloren.

Gastheer of gast, iedereen krijgt zijn zin

Gedaan met de lange zoektocht naar een menu die zowel de vegetariërs als de vleesliefhebbers zullen plezieren. Met De Plancha Reverso, biedt men tal van verschillende ingrediënten aan en eenieder kiest waar hij zin in heeft of het beste bij hem past.

Eenvoudig en zoveel gezelliger: de gastheer/vrouw geniet voluit van de maaltijd en van de gasten zonder uren in de keuken te staan. Plaats besparend maar met een grote bakplaat, heeft De Plancha Reverso op elke tafel een plaats. Nog enkel de stekker in het stopcontact steken en het smullen kan beginnen.

Daarna, is het enkel nog kwestie van smaak. Half doorbakken of à point, ieder kiest zijn eigen cuisson. Met De Plancha Reverso, doet iedere gast rond de tafel exact waar hij zin in heeft en hoe hij er zin in heeft. Groenten, vlees en vis worden dichtgeschroeid zonder aan te bakken… met of zonder toevoeging van vetstoffen aangezien de bakplaat antikleef is.

Voor diegenen die liever grillen of een barbecue hebben, het volstaat om de bakplaat om te draaien voor een grillmodus. Goed gemerkt vlees aan beide zijden en alle barbecuearoma’s zijn aanwezig, zelfs al zijn de weersvoorspellingen niet goed.

Technische onderdelen die het bakken vergemakkelijken

De weerstand van het toestel heeft een spoelvorm. En dit verandert alles. Dankzij deze vorm is de warmteverdeling uniform en geniet elke gast ervan. Alle ingrediënten bakken gelijktijdig. Geen koud of vergeten hoekje

De grote opvangbak is perfect om te bakken zonder alles vuil te maken. De timer is ideaal om de baktijd in te stellen zodat u er niet meer naar om hoeft te kijken.

En als het we het dan toch hebben over het ‘vergemakkelijken van het leven’, aangezien de mooie zomerdagen er aan komen, verlengen we het aperitief – bijvoorbeeld met de heerlijke cocktails met of zonder alcohol – en gaan we meteen aan tafel voor een super gourmetschotel met de familie of onder vrienden.

Wanneer het feestje over is, volstaat het om de verwijderbare bakplaat met antikleeflaag in de vaatwasser te plaatsen met de borden en het bestek. Afspraak op het volgende feestje met vrienden. De Plancha Reverso is klaar voor gebruik. Rest nog enkel de uitnodigingen uit te sturen.

Andere publicaties

Chocoladefiguurtjes met Pasen, een heerlijke traditie

Waarom delen we met Pasen chocoladefiguurtjes uit? Waar komt de traditie van genieten van chocolade in… +


Categorie(ën): Blog

In het land der friteuses, is de Frifri friteuse koningin

Het frietje, een Belgische gevestigde waarde dat we niet meer moeten voorstellen. En om frietjes te… +


Categorie(ën): Blog

Het geslaagde huwelijk van de staafmixer en het vacuümtoestel

Geniet van de winter om u op te warmen met smeuïge soepen, of om gerechtjes te… +


Categorie(ën): Blog