De perfecte grillbeurt op ieder ogenblik van de dag

U hebt de neiging om te zwichten voor de dikke entrecotes en rijke burgers. Of u bent eerder het type om groenten en gegrilde vis te verkiezen? Ongeacht uw voorkeur, De Grill Duo Savor past zich aan aan alle ingrediënten en smaken.

Een enkel toestel, twee bakmodi

Dichtschroeien of bakken, je hoeft niet per se te kiezen. Het toestel kan in twee standen worden gebruikt om alle grillbeurten tot een perfect einde te brengen. Gesloten toestel, hoge temperatuur en een vrij korte baktijd om de ingrediënten dicht te schroeien en streepjes aan te brengen. Open toestel op 180°, gematigde temperatuur en langere baktijd om à point te bakken op de grillplaat.

Met vijf bakhoogtes, geniet iedereen van zijn lievelingsgerecht. Vlees, vis, burgers vegetarisch of niet, groentjes… zonder de panini’s voor tijdens de middagpauze te vergeten. Tal van mogelijkheden, maar steeds goed gegrild en gebakken zonder vetstof.

Indien u minder interesse hebt in grillen, ga simpelweg over op de “plancha” modus. Vervang de plaat met groeven door de vlakke plaat in een enkele beweging. Zelfs hier kan de bakbeurt zonder vetstof gebeuren, aangezien de plaat antikleef is.

Grillbeurten of panini’s op ieder ogenblik van de dag

Voor een heerlijke lunch of diner met vrienden, een enkele constante: De Grill Duo Savor vereenvoudigt u het leven. Geen ingewikkeld scherm met ontelbaar veel functies. De thermostaat en de timer zijn uw beste partners om uw grillbeurten of panini’s succesvol in alle eenvoud te bereiden.
De thermostaat biedt verschillende warmtestanden, in te stellen in functie van de ingrediënten. Om het nog eenvoudiger te maken, worden voedingsgroepen gekoppeld aan een warmtestand en weergegeven boven op het toestel. De timer stopt het toestel automatisch wanneer het bakproces gedaan is.
Panini of toast voor de lunch, vlees- en groentebrochettes voor het avondeten, nog nooit zo snel en eenvoudig bereid.

En steeds tal van recepten

De nationale feestdag, de dag van de vriendschap, avonden die langer worden… in de zomer zijn er duizend reden om te feesten. Om het feest nog onvergetelijker te maken, schenk het beste aan uw naasten. Klassieke of uitgebreidere menu’s, u kiest. Op zoek naar inspiratie? Kijk eens naar onze recepten.
Nog enkel het tafellaken uitrollen, de kaarsen aansteken als de zon ondergegaan is en… aan tafel om van een perfecte grillbeurt te genieten!

Andere publicaties

Retro en Vintage, de friteuses zonder olie die variatie brengen in de keuken

Minder vet, en daardoor gezonder, bakken in een friteuse zonder olie biedt talloze lekkernijen. Krokante frietjes,… +


Categorie(ën): Blog
La Plancha Reverso de Frifri

De Plancha Reverso: onvergetelijke avonden met vrienden, herinneringen voor het leven.

Vrienden of familie uitnodigen, zonder kopzorgen om het menu samen te stellen. Genieten van de avond… +


Categorie(ën): Blog

De Sorbetière geeft kleur aan uw desserten

Kleurrijke drankjes of desserten, daar word je altijd vrolijk van. Met de zomer voor de deur,… +


Categorie(ën): Blog