In het land der friteuses, is de Frifri friteuse koningin

Het frietje, een Belgische gevestigde waarde dat we niet meer moeten voorstellen. En om frietjes te bakken, krokant aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant, kiezen we voor een friteuse … “made in Belgium”, uiteraard. Kwalitatieve materialen, gebruiks- en onderhoudsgemak, de Frifri friteuse prikkelt de smaakpapillen van groot en klein. Om van te smullen met een vork of met de handen. Jammie !

Een friteuse gemaakt in België

Alle modellen Frifri olie friteuses worden in België gemaakt. Meer bepaald in de fabriek in Courcelles, op enkele kilometers van Charleroi. Een nabijheid dat vele voordelen biedt: bij Frifri, kennen we de voorkeuren van onze klanten, het team is reactief en steeds beschikbaar om de vragen en verzoeken te beantwoorden. 3 of 10 jaar garantie naargelang de materialen, de friteuses zijn niet alleen stevig, maar ook eenvoudig te herstellen. Indien een onderdeel moet vervangen worden, een telefoontje naar de productiefabriek en het onderdeel wordt geleverd. Bij Frifri, geen overbodige programmatie! De huishoudtoestellen vele jaren behouden en ze kunnen gebruiken in alle vertrouwen, dat is economischer en zoveel comfortabeler.

Een demonteerbare en eenvoudig te reinigen friteuse

Dankzij een gepatenteerd bedieningspaneel, behoren de risico’s op brandwonden veroorzaakt door oliespatten en -dampen tot het verleden. Veiliger en minder geuren ook, dankzij het DUOFIL deksel en zijn koolstoffilter. En wie zegt minder geur, zegt meer plezier. Want, laten we eerlijk zijn, frituurbeurten met familie of vrienden zijn toch leuker als er geen geur in huis of in de kleren blijft hangen.
Om het leven nog eenvoudiger te maken, niets zo fijn als een eenvoudig te demonteren en te reinigen friteuse. Met warm water of in de vaatwasser, alles kan voor de Frifri friteuses. Eenvoudig te onderhouden materiaal om nog meer te genieten van uw vrije tijd.
En uiteraard, geen expert van de friteuse “made in Belgium” zonder beheersing van het ontvetten. De ontvetter Pro Cleaner Frifri, ontwikkeld met een andere Belgische onderneming, is een product dat in water oplost. Hyper krachtig en biologisch afbreekbaar, is dit een perfect product om alles in een recordtempo te ontvetten.

Kwaliteitsmaterialen, een oneindig gebruik

In plastiek of inox, rond of rechthoekig, wat het materiaal of de vorm ook is, de Frifri friteuses doorstaan de tand des tijds. Voor de liefhebbers van de perfecte harmonie en een foutloze inrichting, zijn verschillende kleuren beschikbaar.

Frietjes, maar ook aardappel- of viskroketten, samosa’s, beignets met of zonder fruit, groentechips… de friteuse loopt over van receptideeën. Om ervan te smullen, zonder schuldgevoel. Want, ja, het is mogelijk om te smullen aan tafel zonder spijt te hebben gezwicht te zijn. Mission Impossible? Helemaal niet, enkele tips en tricks, een beetje verbeelding, en de calorieën zijn gehalveerd.

Voor het paneermeel, bijvoorbeeld, vergeet de bloem en gebruik maïsmeel. Bereid een smeuïg beignetdeeg met yoghurt of platte kaas. En voor de frietjes, doe zoals alle Belgen: laten uitdruppen en deppen. Schud uw frietjes op in het mandje, voorzichtig maar krachtig, en plaats ze dan op absorberend papier.

Rest nog enkel te genieten van de Frifri expertise voor een smaakvol momentje; een momentje als een Belgisch frietje, krokant en zacht.

Andere publicaties

Chocoladefiguurtjes met Pasen, een heerlijke traditie

Waarom delen we met Pasen chocoladefiguurtjes uit? Waar komt de traditie van genieten van chocolade in… +


Categorie(ën): Blog

Het geslaagde huwelijk van de staafmixer en het vacuümtoestel

Geniet van de winter om u op te warmen met smeuïge soepen, of om gerechtjes te… +


Categorie(ën): Blog

Het multifunctionele apparaat dat uw dagelijks leven dynamischer maakt

Studentenflat, stadsappartement of groot huishouden, de CookAll vind zijn plaats in elk huis. Compact, gemakkelijk en… +


Categorie(ën): Blog