Het geslaagde huwelijk van de staafmixer en het vacuümtoestel

Geniet van de winter om u op te warmen met smeuïge soepen, of om gerechtjes te bereiden en ze vacuüm te bewaren om tijd te winnen, de staafmixer Mix’Saver heeft aardig wat trucs in zijn mouw. Een herbruikbaar gripzakje voor een perfecte bewaring, uiteraard.

Een staafmixer voor een verscheidenheid aan bereidingen

Van soep tot emulsies over guacamole, fruit coulis of opgeklopte eieren, de staafmixer Mix’Saver kan alles, of bijna. Met zijn 3 verschillende messen en zijn klopper, kan dit compact en krachtig toestel gebruikt worden voor alledaagse gerechten zowel als voor feestrecepten.

Kloppen, hakken, mixen. Opschuimen, snijden, fijnsnijden. Met de Mix’Saver, is het een hele culinaire woordenschat die de keuken binnendringt. Anders gezegd, met al zijn functies, is hij onmisbaar. Amateur kok of chef kok, niemand kan hem missen.

Een toestel en herbruikbare gripzakjes om alles vacuüm te bewaren

Een ander voordeel van deze mixer? Een compact systeem om uw mixer in enkele seconden om te vormen tot vacuümtoestel. Het universele opzetstuk past op de gripzakjes Zip’Saver van Frifri maar ook op bijna al de vershouddozen beschikbaar op de markt.

Drie gripzakjes van verschillende maten zijn met de mixer meegeleverd. Aangezien ze afwasbaar zijn, kunnen ze verschillende keren herbruikt worden. En voor al de liefhebbers van Meal Prep, de grote gezinnen of de fans van het bewaren van groenten uit de groentetuin, voor al diegenen die het graag groot zien, of gewoon tijd willen winnen, is het mogelijk om zoveel gripzakjes aan te schaffen als gewenst. Een klik op de site en het is besteld.

Minder plastic en meer besparingen, wat moet men meer hebben? Een perfecte bewaring misschien? Dat komt goed uit: ook dit kan de Mix’Saver voor u. Eerst en vooral omdat het vacuüm verpakken de oxidatie van de ingrediënten tegenhoudt. Geen oxidatie en dus geen schimmels of verspreiding van bacteriën en andere micro-organismes die verantwoordelijk zijn voor het bederven van de voeding. Geen bedorven voedsel, dus minder verspilling. De restjes bewaren langer en kunnen uitgehaald worden wanneer het past, als u minder tijd heeft om te koken.

Goed bewaren, om de smaak en uw gezondheid te beschermen

Geniet heel het jaar door van seizoensfruit en -groenten. Als soep, sap of smoothie, het fruit en de groenten worden vacuüm ingevroren om kristalvorming te vermijden. Eens op het bord, geven ze al hun smaken vrij net of ze rechtstreeks uit de tuin komen.

Bovenop het behouden van smaak, behoudt de voeding al haar voedingswaarden. Liefhebbers van lekkere soepen en andere fruitcoulis, grijp naar de mixer. In grote hoeveelheden bereid en verdeeld in handige porties in de gripzakjes, zal al deze voeding haar schat aan vitaminen leveren het hele jaar door.

Ontdek met beelden de kracht van de staafmixer Mix’Saver en enkele culinaire bereidingen. Getest en goedgekeurd !

Andere publicaties

Onze tips om chocolade perfect te tempereren

Wat is er zaliger dan je eigen pralines, snoep en chocolade figuurtjes maken? Met enkele handige… +


Categorie(ën): Blog

Chocoladefiguurtjes met Pasen, een heerlijke traditie

Waarom delen we met Pasen chocoladefiguurtjes uit? Waar komt de traditie van genieten van chocolade in… +


Categorie(ën): Blog

In het land der friteuses, is de Frifri friteuse koningin

Het frietje, een Belgische gevestigde waarde dat we niet meer moeten voorstellen. En om frietjes te… +


Categorie(ën): Blog