Traktaties en versheid met De Blender Daily Mix

Erg design met zijn geborsteld aluminium look, is De Blender Daily Mix niet enkel mooi, maar ook super krachtig. Met zijn 1.200 watt, biedt hij een arsenaal aan mogelijkheden. Onmisbaar om eenvoudig heel wat recepten te bereiden. De avonden onder geliefden of met vrienden beloven… heerlijk volmaakt te zijn.

Een super krachtige blender om te mixen en mengen

Wil u een ontspannen avond doorbrengen met uw Valentijn? Nodigt u liever uw vrienden uit aangezien februari niet enkel bestaat uit Valentijn? Wat u ook wil, of waar u ook zin in heeft, De Blender Daily Mix is perfect om eenvoudig heerlijke gerechten en drankjes te bereiden.

Uitgerust met twee types messen, vlak en in kruis, mixt of mengt het toestel de ingrediënten. Gebruik uw blender om de avond te starten met heerlijke cocktails. Fruit, smeuïge crèmes, met of zonder alcohol, alle fantasieën zijn toegestaan om verrassende en verbluffende mixen te maken. Voordat u start met het aperitief, maak wat crushed ice met uw blender om uw bereidingen “on the rocks” te serveren.

Voor het vervolg van de maaltijd kan u rekenen op een vermogen van 1.200 watt en bekers met een grote inhoud om ingrediënten te mixen zonder vloeistof toe te voegen. En het is niet echt een detail voor de liefhebbers van pure smaken : zoals in de grote keukens, het product blijft natuurlijk zonder enige afbreuk. Brood voor paneermeel, avocado voor de guacamole, gehakte noten voor de taart… De Blender Daily Mix laat niets heel.

Deksels om uw bereidingen te bewaren en eenvoudig te serveren

Staan voor u avondjes met uw geliefde of met vrienden niet gelijk met de hele tijd in de keuken staan? En u bent eerder het type dat alles op voorhand bereidt? Dan zal u erg blij zijn met de vershouddeksels. Bisque of soep, saus of tapenade, vulling of mousseline… de lijst is lang. Maar wat uw menu ook is, de vershouddeksels zullen uw bereidingen beschermen en vershouden in de koelkast.

Gebruik het gietdeksel om op te dienen. Heel handig als u uw tafellaken niet wilt vuilmaken met onuitwisbare vlekken… of erger nog, het kleedje van uw geliefde. Al de deksels van de Daily Mix, om op te dienen of om te bewaren passen op de bekers zonder bisfenol A van uw blender. Alle accessoires, messen, bekers en deksels zijn vaatwasser bestendig. Niet enkel handig, ook nog eens eenvoudig te reinigen!

Ontdek ook het strak design van De Blender Daily Mix in beelden, de ideale partner om bij te tanken aan vitamines en lekkernijen.

Perfecte avondjes met je geliefde of met vrienden, het zijn onvergetelijke momenten. Om ze nog smakelijker te maken stelt Frifri een heel gamma huishoudelijk elektro te uwer beschikking. De bekende friteuse “Made in Belgium” uiteraard, maar ook vele andere toestellen. Zoals de CookAll, het compact multifunctioneel toestel, bijzonder gewaardeerd door liefhebbers van lekker vlees. Alledaags of feestelijk koken, voor vrijgezellen of grote families, hij zal u bijstaan, het hele jaar door.

Andere publicaties

Chocoladefiguurtjes met Pasen, een heerlijke traditie

Waarom delen we met Pasen chocoladefiguurtjes uit? Waar komt de traditie van genieten van chocolade in… +


Categorie(ën): Blog

In het land der friteuses, is de Frifri friteuse koningin

Het frietje, een Belgische gevestigde waarde dat we niet meer moeten voorstellen. En om frietjes te… +


Categorie(ën): Blog

Het geslaagde huwelijk van de staafmixer en het vacuümtoestel

Geniet van de winter om u op te warmen met smeuïge soepen, of om gerechtjes te… +


Categorie(ën): Blog