Aantal personen:
6 personen
6 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
30 min
30 min
Waarvan kooktijd:
15 min
15 min
Ingrediënten:
- 1 kg rund (rum steak)
- 24 kerstomaatjes
- 2 uien
- 2 gele paprika’s
- 20 cl witte wijn
- 150 gr tomaten concentraat
- Provençaalse kruiden
- Zout & peper
Stappen
- Maak de marinade door de witte wijn, het tomaten concentraat, de Provençaalse kruiden, het zout en de peper te mengen
- Snij de paprika’s en de uien in blokjes
- Snij de kerstomaatjes in 2
- Snij uw rundsvlees om 24 stukken van ongeveer 2cm te bekomen
- Voeg de paprika’s, de tomaten en het rundsvlees toe aan de marinade en laat 1 uur rusten
- Laat de oven voorverwarmen op 200°C
- Schakel de CookAll in door op de ON/OFF toets te drukken
- Druk op de MENU toets om het programma PREHEAT te kiezen
- Druk op de TEMP toets om de temperatuur in te stellen (« – » tot 200°)
- Druk op de ON/OFF toets om het programma te starten
- Maak de brochettes door vlees en groenten af te wisselen op elke spies
- Eens de brochettes klaar, plaats ze in de houder
- Zodra het geluidssignaal weerklinkt,
- Plaats de brochettehouder in het toestel (eerst de rechterkant, dan de linkerkant) met de handgreep en sluit de deur
- Druk op de MENU toets om het programma BBQ te kiezen
- Druk op de ON/OFF toets om het programma te starten
- Druk op de ROTATION toets voor een homogeen bakresultaat
Accessoires:
- Brochettehouder
- Bakplaat