Aantal personen:
4 personen
4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
10 min
10 min
Waarvan kooktijd:
5 min
5 min
Ingrediënten:
- 100 g zwarte chocolade
- 100 g boter
- 100 g suiker
- 50 g bloem
- 3 eieren
Stappen
- Laat uw friteuse zonder olie voorverwarmen op 200°C gedurende 3 minuten.
- Ondertussen, laat de boter en de chocolade smelten au bain-marie.
- In een kom, klop de eieren met de suiker los.
- Voeg de gesmolten chocolade en boter en de bloem toe. Meng goed tot u een homogene massa verkrijgt.
- Giet de bereiding in een vorm naar keuze – ovenschaaltjes, muffinvormpjes, cakevorm…
- Open de lade van uw friteuse zonder olie, plaats u bereiding in de korf en sluit de lade.
- Stel de baktijd in op 5 minuten en de baktemperatuur op 200°C.
- Smul onmiddellijk als ze nog lauw zijn.