Aantal personen:
3 personen
3 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
40 min
40 min
Waarvan kooktijd:
20 min
20 min
Ingrediënten:
- 18 stukken rund (gesneden van de rumsteak) van 2 cm
- 18 kerstomaatjes
- 2 uien
- 8 à 10 soeplepels barbecuesaus naar keuze
- 0,5 kg voorgekookte noedels te bakken
Stappen
- Laat de stukken rundsvlees marineren in de barbecuesaus gedurende 1/2u
- Schil en snij de uien in 4
- Dompel de brochettestokjes in water als ze van hout zijn
- Voor iedere brochette: prik een stuk vlees, een kerstomaat, een stuk ui en ga zo verder
- Laat het toestel opwarmen
- Voor grill DUO SAVOR : Stand van de thermostaat = super high
- Voor Plancha REVERSO: Stand van de thermostaat = 4-5
- Plaats de brochettes op de grillplaat als deze goed warm is en bak gedurende 6 minuten, draai de brochettes halverwege de baktijd
- Bereid ondertussen de noedels:
- Dompel de noedels in een kookpot met kokend water gedurende 2 minuten en giet af
- Voeg de barbecuesaus toe en roer de noedels op een laag vuurtje gedurende 1 minuut
- Plaats de noedels op een bord, leg de brochettes erboven op
Serveer onmiddellijk