Emulsie van 3 Italiaans kazen

Aantal personen:
3 tot 4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
15 min
Waarvan kooktijd:
10 min

Ingrediënten:

  • 40 cl melk
  • 50 g gorgonzola
  • 50 g Parmezaan
  • 50 g mascarpone

Stappen

  1. Laat de melk opwarmen op een zacht vuurtje tot net voor het kookpunt
  2. Voeg de 3 kazen toe in kleine stukjes tot ze smelten en zich met de melk mengen
  3. Met het emulsiemes van uw Mix’Saver, mix de bereiding tot u een lichte en schuimende bereiding verkrijgt
  4. Doe de emulsie op ravioli bijvoorbeeld

Andere te ontdekken recepten:

Broccoli crème

Stoomkook de broccoli (houd een paar roosjes apart om te dresseren) Plaats de gekookte broccoli, met… +

Banaan – aardbei minuutsorbet

Snij de bananen in schijfjes en de aardbeien in kwartjes, doe ze dan in de diepvriezer… +

Homemade gekruide Américain (of tartaar) met appel

Hak met behulp van het hakmes van uw Mix’Saver de kruiden en specerijen fijn in de… +