Aantal personen:
10 personen
10 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
45 min
45 min
Waarvan kooktijd:
40 min
40 min
Ingrediënten:
- 250 g bloem
- 180 g fijne suiker
- 3 eieren
- 200 g boter
- 2 zakjes vanillesuiker
- 1 snuifje zout
Stappen
- Meng de fijne suiker en de opgeklopte eieren. Voeg het zout, de vanillesuiker en de zachte boter toe.
- Voeg geleidelijk de bloem toe tot u een mals, maar niet lopend, deeg verkrijgt.
- Laat uw Frifri wafelijzer opwarmen tot het controlelampje dooft. Open uw wafelijzer en leg op elke vorm ongeveer 2 soeplepels deeg.
- Sluit het toestel, druk op de handgrepen en draai uw wafelijzer 2-3 maal om zodat het deeg goed wordt verspreid.
- Eens het gewenste bakresultaat is behaald, verwijder met de Frifri wafelvork.
- Rol het nog warme deeg bijvoorbeeld rond een deegrol of een spatelgreep om het snel in de vorm te krijgen van een ijshoorntje.
- U kan meteen starten met de volgende bakbeurt.
Smakelijk !
Benodigdheden: Ijshoorntje (M007)