Zwarte chocolade Fondant

Aantal personen:
4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
10 min
Waarvan kooktijd:
5 min

Ingrediënten:

  • 100 g zwarte chocolade
  • 100 g boter
  • 100 g suiker
  • 50 g bloem
  • 3 eieren

Stappen

  1. Laat uw friteuse zonder olie voorverwarmen op 200°C gedurende 3 minuten.
  2. Ondertussen, laat de boter en de chocolade smelten au bain-marie.
  3. In een kom, klop de eieren met de suiker los.
  4. Voeg de gesmolten chocolade en boter en de bloem toe. Meng goed tot u een homogene massa verkrijgt.
  5. Giet de bereiding in een vorm naar keuze – ovenschaaltjes, muffinvormpjes, cakevorm…
  6. Open de lade van uw friteuse zonder olie, plaats u bereiding in de korf en sluit de lade.
  7. Stel de baktijd in op 5 minuten en de baktemperatuur op 200°C.
  8. Smul onmiddellijk als ze nog lauw zijn.

Andere te ontdekken recepten:

Mini worstjes hapjes

Giet de worstjes zorgvuldig uit en droog ze op een blaadje keukenpapier of met een droge… +

Huisgemaakte Poulycroc

Mix het broodkruim grof met een blender of een mixer en doe het bij de melk… +

Oostendse tongetjes en gestoofd witloof

Laat uw friteuse zonder olie voorverwarmen op 200°C gedurende 3 minuten. Snij de witloof stronken in… +