Studentenhaver met chocolade

Aantal personen:
4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
15 min

Ingrediënten:

  • Getempereerde chocolade
  • Gedroogde vruchten naar keuze

Stappen

  1. Leg een vel vetvrij papier of bakpapier op een schotel.
  2. Giet de nog lauwe chocolade in een spuitzak.
  3. Open de spuitzak en vorm kleine rondjes chocolade op het vetvrij of bakpapier.
  4. Wanneer het vel vol is, tikt u tegen de schotel om de oppervlakken van de chocoladerondjes glad te maken.
  5. Leg voorzichtig stukjes van de verschillende gedroogde vruchten op de rondjes en laat 30 minuten in de koelkast afkoelen

Andere te ontdekken recepten:

De orangettes van I Cook Master Class

Bereiding van de gekonfijte sinaasappelen Was de sinaasappelen en haal voorzichtig de schil ervan af, zorg… +

Praliné – citroen dessert bij Valériane Greban

Citroencremeux Hydrateer de gelatine. Meng de suiker met de citroen zeste. Voeg het citroensap en de… +

Praliné Cake, opgeklopte ganache van chocolat de Spatules & fouets

Voor de opgeklopte ganache: Giet uw chocolade in callets (of in kleine stukjes gesneden) in een… +