Studentenhaver met chocolade

Aantal personen:
4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
15 min

Ingrediënten:

  • Getempereerde chocolade
  • Gedroogde vruchten naar keuze

Stappen

  1. Leg een vel vetvrij papier of bakpapier op een schotel.
  2. Giet de nog lauwe chocolade in een spuitzak.
  3. Open de spuitzak en vorm kleine rondjes chocolade op het vetvrij of bakpapier.
  4. Wanneer het vel vol is, tikt u tegen de schotel om de oppervlakken van de chocoladerondjes glad te maken.
  5. Leg voorzichtig stukjes van de verschillende gedroogde vruchten op de rondjes en laat 30 minuten in de koelkast afkoelen

Andere te ontdekken recepten:

Praliné van pindanoten

Smelt de chocolade in een dubbele ketel of zet wat getempereerde chocolade uit de tempereermachine opzij… +

De orangettes van I Cook Master Class

Bereiding van de gekonfijte sinaasappelen Was de sinaasappelen en haal voorzichtig de schil ervan af, zorg… +

Ganache van witte chocolade met kokos

Zet wat getempereerde chocolade uit de tempereermachine opzij in een kom. Breng de kokosmelk in een… +