De Sorbetière geeft kleur aan uw desserten

Kleurrijke drankjes of desserten, daar word je altijd vrolijk van. Met de zomer voor de deur, kijken we daarenboven uit naar het verfrissende ervan. Met De Frifri Sorbetière, kan klein en groot eenvoudig ijsbereidingen maken met zomerse kleurtjes.

Drie gekleurde versies boordevol andere kwaliteiten

Passierood, ijsblauw of citroengeel, De Frifri Sorbetières zijn even kleurrijk als uw ijsbereidingen. Drie versies voor alle liefhebbers van ijsfantasietjes en met steeds hoge kwaliteitsnormen. Eenvoudig te gebruiken, is De Sorbetière ideaal om in een handomdraai verfrissende sorbets en smeuïge ijsjes te bereiden maar ook granita en ijsyoghurt.

Compact, je krijgt De Sorbetière ook gemakkelijk in de diepvriezer. De verschillende inhouden leent zich voor alle omstandigheden: in het bijzonder zullen de grote gezinnen de grote kuip van 1,8 liter van het model F9005 weten te waarderen. De antislip basis zorgt voor een veilige bediening. Goed nieuws voor het hele gezin: zelfs de kleinsten kunnen meedoen en ijssalon spelen.

Woensdag namiddagen bij oma en opa, of weekends bij papa of mama zullen nooit nog dezelfde kleuren of smaken hebben na de ontdekking van al de ijsbereidingen die ze met De Sorbetière van Frifri kunnen bereiden.

Transparantie en gemak

Niet enkel de kleinsten kunnen plezier maken. De groten hebben ook recht op hun ijsbereidingen. Het deksel van de roomijsmachine is uitermate handig voor de ingewikkeldere bereidingen of de bereidingen die meer ingrediënten vereisen. Een grote opening om de chocoladeschilfers, verse fruitstukjes, stukjes koek of krokante nougat… toe te voegen en een transparant deksel om rechtstreeks de ijsvorming te controleren.

Het gebruik van De Sorbetière wordt nog vergemakkelijkt dankzij een heel handige timer. Zodra de ingestelde tijd afgelopen is, stopt het toestel automatisch. Onnodig zich ermee bezig te houden. Terwijl het toestel zijn werk doet, hebt u nog een overvloed van tijd om homemade hoorntjes te maken.

Eenvoudig te bedienen maar ook eenvoudig te reinigen. Alles is verenigd om alle dagen te zwichten voor uw cravings. Een ijstaart vol met fantasietjes, ijsbolletjes met een homemade hoorntje, sorbets die smelten in de mond… Geef u volledig over aan de zomerse kleuren.

Andere publicaties

Perfecte wafels, van meel tot topping

De perfecte wafels, dat zijn in de eerste plaats wafels die mooie jeugdherinneringen oproepen. Of de… +


Categorie(ën): Blog

Onze tips om chocolade perfect te tempereren

Wat is er zaliger dan je eigen pralines, snoep en chocolade figuurtjes maken? Met enkele handige… +


Categorie(ën): Blog

Chocoladefiguurtjes met Pasen, een heerlijke traditie

Waarom delen we met Pasen chocoladefiguurtjes uit? Waar komt de traditie van genieten van chocolade in… +


Categorie(ën): Blog