Laat u verleiden door een overheerlijke croque-monsieur

Met hun extra large formaat, zullen de Duo’Dwich XXL en de Quatuor’Dwich XL de lekkerbekken verrukken. Van robuuste inox, zijn ze ook heel stevig. Het perfecte toestel om croque-monsieurs te bereiden, van de meest klassieke tot de meest originele. Haal de sausjes uit, bereid de sla en laat u verleiden voor de croque.

Snel klaar en steeds gesmaakt

Gerechten uit het vuistje, heel handig als we haast hebben. Met het begin van het schooljaar, slaan we een heerlijk gerecht zonder uren in de keuken te hoeven staan niet af. Met de croque-monsieur van Frifri, is er voor ieder wat wils. Klassiek of gepersonaliseerd, de croque-monsieur is altijd lekker en nooit ingewikkeld.

Haal uw Duo’Dwich XXL met de grootste boterhamvormen van de markt om twee reuze croque-monsieurs te bakken. Dankzij zijn extra large formaat, kan u eender welk brood gebruiken. Vierkant wit toastbrood of breed en rond home made brood, uw croque-monsieur laat zich niet afschrikken door een buitenformaat.

De Quatuor’Dwich XL is het ideale toestel voor de ongeduldige lekkerbekken of voor diegenen die graag allemaal samen eten. Vier croque-monsieurs in een enkele keer, daar bespaart u tijd mee! Ga aan tafel en smullen maar.

Welk model dan ook, het toestel is eenvoudig te gebruiken. Eens aangesloten gaan twee controlelampjes branden. Het groene controlelampje, dat aangeeft dat het toestel warmt, gaat uit wanneer de ideale temperatuur is bereikt. U kan dan beginnen met het bakken van uw croque-monsieurs.

Kracht, eenvoud, maar ook veiligheid, dankzij zijn antislip systeem. Handig als u al begonnen bent met eten: u zal geen uren moeten wachten op een tweede portie. Het vermogen garandeert een ideale temperatuur en een homogeen bakresultaat. Krokante croques, perfect gebakken aan beide zijden.

Kers op de taart, of eerder kaas op de croque, de Frifri croque-monsieur toestellen zijn ook heel stevig en esthetisch. Stevige plastic rond de basis van het toestel en robuuste inox die de tand des tijds doorstaat.

De croque-monsieur en zijn vele variaties

Niet nodig om het te houden bij de klassieke hesp en kaas variant, tenzij u daar zin in hebt. Enkele ingrediënten volstaan om een heel ander soort croque te maken. Uiteindelijk is de croque sneetjes brood en een hoop mogelijkheden.

Met een ei voor een elegante croque madame of een sneetje ananas voor de onvermijdelijke croque Hawaï. Dit zijn grote klassiekers. Maar uw croque-monsieur past zich aan aan alle smaken en zinnen.

Mist u de zon? Test de Italiaanse croque-monsieur. Als u eerder houdt van rustieke recepten, zal u ongetwijfeld smullen van een boeren croque-monsieur.

Start het schooljaar met een vliegende start? Neem een adempauze en kies voor een gerecht uit het vuistje. Eenvoudige traditie om minder tijd in de keuken te moeten besteden. Of gewoon om te smullen van een gerecht waar iedereen dol op is. Perfect gebakken croques, om met de vingers te eten… uiteraard.

Andere publicaties

Retro en Vintage, de friteuses zonder olie die variatie brengen in de keuken

Minder vet, en daardoor gezonder, bakken in een friteuse zonder olie biedt talloze lekkernijen. Krokante frietjes,… +


Categorie(ën): Blog
La Plancha Reverso de Frifri

De Plancha Reverso: onvergetelijke avonden met vrienden, herinneringen voor het leven.

Vrienden of familie uitnodigen, zonder kopzorgen om het menu samen te stellen. Genieten van de avond… +


Categorie(ën): Blog

De perfecte grillbeurt op ieder ogenblik van de dag

U hebt de neiging om te zwichten voor de dikke entrecotes en rijke burgers. Of u… +


Categorie(ën): Blog