Het multifunctionele apparaat dat uw dagelijks leven dynamischer maakt

Studentenflat, stadsappartement of groot huishouden, de CookAll vind zijn plaats in elk huis. Compact, gemakkelijk en snel, met dit toestel kan u alles bereiden. Geen excuus meer voor diegenen die zich voorgenomen hebben om gezond en gevarieerd te eten het hele jaar door.

Een multifunctioneel toestel voor alle types koks

Beloofd, gezond en gevarieerd koken, het hele jaar door. Een troef om dit over alle seizoenen heen vol te houden: de CookAll en zijn veelvoudige functies. Van het ontbijt tot het avondmaal, u kan alles proberen en overal in slagen. Van warm brood uit de oven, gebak in al zijn vormen en kleuren of gebraad dat smelt op de tong. Zijn gegrilde toast of gegrilde groenten meer uw ding? Ideaal, ook dit doet de CookAll voor u. Als tussendoortje testen we ook gedroogd fruit : eenvoudig te bereiden en mee te nemen, om eender wanneer door de dag van te smullen.

De CookAll is ook heel praktisch als u ervan houdt familie of vrienden uit te nodigen. De multifunctionele oven dient ook als bijzettoestel om hapjes of een gebraad te bereiden terwijl de gratin heerlijk bruin wordt in de traditionele oven, erg handig.

Een braadoven in huis

Compact toestel met veelvoudige functies, de CookAll biedt een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Dankzij zijn acht meegeleverde accessoires biedt hij veel voordelen zonder veel plaats in te nemen in de keuken. Handig als de ruimte klein is of om de inrichting van de keuken te vervolledigen.

Een voorbeeld? De brochettes en de kippenspies gecombineerd met de draaifunctie. De liefhebbers van brochettes gaan er zot van zijn: ze zullen niet meer moeten wachten tot het einde van de winter om te kunnen genieten van heerlijke barbecue smaken. Voor nog meer plezier, serveer uw brochettes met een paar krokante frietjes.

De kippenspies en de trage garing door het draaien zal iedereen die houdt van een heerlijk krokante kip aan het spit gelukkig maken. Aangezien het vlees mals en sappig blijft dankzij deze baktechniek, is het niet nodig vet toe te voegen.

Ontdek de multifunctionele oven CookAll in beelden. Om uzelf cadeau te doen of u te laten schenken om nog een beetje te genieten van de feestgezelligheid

Andere publicaties

Chocoladefiguurtjes met Pasen, een heerlijke traditie

Waarom delen we met Pasen chocoladefiguurtjes uit? Waar komt de traditie van genieten van chocolade in… +


Categorie(ën): Blog

In het land der friteuses, is de Frifri friteuse koningin

Het frietje, een Belgische gevestigde waarde dat we niet meer moeten voorstellen. En om frietjes te… +


Categorie(ën): Blog

Het geslaagde huwelijk van de staafmixer en het vacuümtoestel

Geniet van de winter om u op te warmen met smeuïge soepen, of om gerechtjes te… +


Categorie(ën): Blog