Van racletten tot grillen in alle seizoenen

Een enkel toestel voor drie toepassingen: raclette, plancha en zelfs pannenkoekentoestel. Gebruik het Frifri raclette toestel zoals u wil, wanneer u wil. De ideale oplossing voor een gezellig maal dat alle gasten pleziert of voor smulfestijnen om van plezier te smelten.

De drie in een die zich aanpast aan iedereen

Een raclette om van een ietwat frisse avond te genieten, of eerder vis of vlees op de plancha als herinnering van de zomer BBQ ’s. Een zoete pannenkoek als dessert, of hartig als voorgerecht, eindeloze mogelijkheden! Het 3 in 1 raclette toestel past zich aan aan alle zinnen en gemoedstoestanden.

Wat uw keuze ook is, het wordt een gezellig maal. Te meer omdat het formaat van het toestel en de acht antikleef pannetjes heel wat comfort bieden aan de gasten rond de tafel. Plaats uw pannetjes in de 4 zijden van het toestel. Uw gasten zullen zich niet meer in alle bochten moeten wringen om aan hun goed gesmolten kaas te kunnen.

Gezelligheid en ook veiligheid. Een schakelaar en antislip voetjes voorkomen alle risico op ongevallen. De lengte van het steeltje van het pannetje zorgt voor een goede grip. Zelfs kinderhandjes kunnen meedoen zonder hulp van de volwassenen en zonder zich de vingers te verbranden.

Zelfs de meest onhandige of de meest verstrooide kan alles uit de pannetjes halen zonder krassen dankzij de meegeleverde houten spatels. En u zal lang kunnen genieten van onberispelijk materiaal.

Kaas, als ik wil

De raclette is een heel eenvoudig maal om te bereiden. Maar niets weerhoudt u om uw culinaire kunsten boven te halen voor de bijgerechten. Naast de traditionele aardappelen en charcuterie, denk aan een wat lichter. Bijvoorbeeld, voorzie originele slaatjes met herfstfruit zoals appels, peren en noten. Seizoensgebonden en vooral zo verfrissend.

Of geniet eenvoudigweg van de plaat van uw toestel om de raclette te vervolledigen met gegrilde groenten. Broccoli, wortelen of champignons horen ook bij het seizoen en passen bij alle soorten kaas.

Zelfs in de herfst kunnen lichtere gerechten worden geapprecieerd. Bijgevolg, als u echt geen zin hebt in kaas, grill uw vis, vlees of groenten op de verwijderbare plaat van uw toestel. Gebruik de pannetjes om uw home made sausjes warm te houden of om voorgekookte groenten te laten sudderen met een scheutje olijfolie.

Om nog lichter te gaan, denk eraan om tussengerechtjes te serveren aan uw gasten of om de maaltijd te eindigen met heerlijk fruitige sorbets. Onze receptideeën voor sorbets of roomijs zullen u helpen alles te bereiden.

Andere publicaties

Chocoladefiguurtjes met Pasen, een heerlijke traditie

Waarom delen we met Pasen chocoladefiguurtjes uit? Waar komt de traditie van genieten van chocolade in… +


Categorie(ën): Blog

In het land der friteuses, is de Frifri friteuse koningin

Het frietje, een Belgische gevestigde waarde dat we niet meer moeten voorstellen. En om frietjes te… +


Categorie(ën): Blog

Het geslaagde huwelijk van de staafmixer en het vacuümtoestel

Geniet van de winter om u op te warmen met smeuïge soepen, of om gerechtjes te… +


Categorie(ën): Blog