Aantal personen:
4 personen
4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
15 min
15 min
Ingrediënten:
- 125 g pure chocolade
- 50 g melkchocolade
- 175 g suiker-vrije pindakaas
Stappen
- Smelt de chocolade in een dubbele ketel of zet wat getempereerde chocolade uit de tempereermachine opzij in een kom.
- Verwarm de pindakaas in een steelpan of in de magnetron tot hij lauw is.
- Giet de gesmolten chocolade over de warme pindakaas. Meng goed tot u een gladde, homogene pasta verkrijgt.
- Doe alles in de mixer voor een perfecte emulsie .
Gemouleerde pralines
Zet de praliné in de koelkast. Giet de praliné wanneer hij lauw (of bijna koud) is in een spuitzak en vul de omhulsels
Omulde pralines
Laat een nacht afkoelen in de koelkast volgens de geselecteerde vorm. Omhul de pralines.