Aantal personen:
4 personen
4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
45 min
45 min
Waarvan kooktijd:
15 min
15 min
Ingrediënten:
- 4 kabeljauwfilets
- 1 prei
- 2 wortels
- 1 sjalotje
- 15 gr boter
- 1 witte wijn
- 3 el vloeibare room
- Zout & peper
Stappen
- Maak het sausje
- Hak het sjalotje
- Schil de wortels en snij ze in kleine stukjes
- Snij de prei in schijfjes
- Laat de boter smelten in een kookpan, voeg de gesneden groenten en het sjalotje toe
- Overgiet met de witte wijn, kruid met zout en peper
- Voeg de room toe en roer goed
- Laat de oven voorverwarmen op 220°C
- Schakel de CookAll in door op de ON/OFF toets te drukken
- Druk op de MENU toets om het programma PREHEAT te kiezen
- Druk op de ON/OFF toets om het programma te starten
- Plaats de visfilets in kleine ovenvaste schoteltjes en bedek ze met saus
- Zodra het geluidssignaal weerklinkt,
- Plaats de schoteltjes op de grills en sluit de deur
- Druk op de MENU toets om het programma FISH te kiezen
- Druk op de ON/OFF toets om het programma te starten
Accessoires:
- 2 roosters
- Bakplaat