Aantal personen:
4 personen
4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
20 min
20 min
Waarvan kooktijd:
9 min
9 min
Ingrediënten:
- 1 Hervekaasje
- 8 vellen filo deeg of brickvellen
- 1 dikke peer
- 3 el Luikse siroop
- Enkele takjes rozemarijn
- Zout & peper
Stappen
- Was en schil de peer. Snij ze in blokjes.
- Laat uw friteuse zonder olie voorverwarmen op 200°C gedurende 5 minuten.
- Plooi de vellen deeg open. Leg in het midden van elk vel een klontje boter en een stukje Hervekaas.
- Voeg zout en peper toe.
- Verdeel de blokjes gesneden peer over de vellen, voeg wat blaadjes rozemarijn en een vleugje Luikse siroop toe.
- Plooi de beursjes toe en plaats ze in de korf van uw friteuse zonder olie.
- Bak ze op 200°C gedurende 4 minuten.
Serveer warm met een gemengde salade.