Paprika’s gevuld met geitenkaas

Aantal personen:
2 personen

Ingrediënten:

  •    2 Paprika’s
  • 200g geitenkaas (rolletje)
  • Verse kruiden (tijm, basilicum, peterselie, enz.)
  • Honing
  • Peper en zout

Stappen

  1. Verwarm de Duo Savor Grill voor op de stand “MED” of uw bakplaat op middelhoog vuur.
  2. Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.
  3. Vul elke paprikahelft met verkruimelde geitenkaas.
  4. Leg wat verse kruiden bovenop de geitenkaas.
  5. Sprenkel een beetje honing over elke gevulde paprika.
  6. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
  7. Leg de gevulde paprika’s op het hete oppervlak van de grill of plancha en bak ze ongeveer 10 minuten, tot de paprika’s licht gegrild zijn en de geitenkaas gesmolten is.
  8. Haal de gevulde paprika’s van de grill of plancha en serveer warm.
  9. Serveer met een groene salade voor een complete maaltijd.

Andere te ontdekken recepten:

Mosselen à la plancha

Versnipper de selder blaadjes en enkele jonge ui stukjes Snij de gekonfijte tomaten in reepjes Doe… +

Gegrilde groenten

Was de groenten Snij de courgette en de aubergine in fijne sneetjes Verwijder de pitjes van… +

Gegrilde aubergines

Snij de aubergines in fijne sneetjes in de lengte Bestrijk de sneetjes met olijfolie Kruid met… +