Homemade slagroom

Aantal personen:
3 tot 4 personen
Bereiding (kooktijd inbegrepen):
2u10

Ingrediënten:

  • 50 cl volle vloeibare room
  • 35 g bloemsuiker

Stappen

  1. Giet de goed koude room in de maatbeker
  2. Voeg de bloemsuiker toe
  3. Plaats de klopper van de Mix’Saver en klop de bereiding terwijl u de snelheid opdrijft
  4. Laat 2 uur rusten in de koelkast

U kan uw slagroom een smaakje geven door vanillezaadjes toe te voegen, of voor nog meer lekkers, gemixte koekjes. Hak hiervoor 3 of 4 speculaaskoekjes en voeg de stukjes voorzichtig toe aan uw slagroom.

Andere te ontdekken recepten:

Melo cake natuur met knapperige praliné kern van Spatules & fouets

Voor de knapperige praliné vulling Leg de hazelnoten 15 minuten in de oven op 170° C… +

Emulsie van 3 Italiaans kazen

Laat de melk opwarmen op een zacht vuurtje tot net voor het kookpunt Voeg de 3… +

Velouté van zoete aardappel met kokosmelk

Hak de ui en het teentje look en smelt ze lichtjes met een beetje olijfolie in… +