De toestellen die het dagelijkse leven makkelijker maken en een plaatsje in uw keuken veroveren

Sinds 1958, zorgen de Frifri toestellen voor een goede stemming in huis. Van het koken op zijn Belgisch, over het koken zonder olie tot koken uit het vuistje of het bewaren, een reeks praktische en robuuste toestellen die u helpen alles te bereiden.  Een kleine rondvraag bij, en getuigenissen van collega’s die de toestellen die ze alle dagen maken en verkopen ook gebruiken.

Het wafelijzer

Ere wie ere toekomt. Het Frifri wafelijzer is een van de vlaggenschipproducten van het merk. Dat het succes al zo lang duurt, is niet zonder reden. Sinds 1958, is het succes van het wafelijzer immers nog nooit in twijfel getrokken.   

Zijn belangrijkste troef: zijn duurzaamheid en aanpasbaarheid. Sinds de ontwikkeling van het wafelijzer werden nieuwe bakplaten ontwikkeld om zich aan te passen aan de nieuwe culinaire tendensen. Platen die uiteraard probleemloos passen op vorige toestellen. Handig, toch? U kan uw toestel immers moderniseren naar keuze, zonder alles opnieuw te moeten kopen. 

Het Frifri wafelijzer biedt uren plezier met het gezin bij het bakken van hartige of zoete wafels. En als de wafel u niet kan bekoren, verander de plaat! Door de aangepaste plaat te gebruiken, kan u uw wafelijzer immers gebruiken om heerlijke croque-monsieurs te bakken.  Een plaat is trouwens een heel goed idee als geschenk voor een klein budget.

« Het wafelijzer uiteraard, in de Toasty versie voor meer originaliteit! Design, krachtig en compact, vond hij al snel zijn plaats in mijn keuken. Dankzij hem beleef ik fijne momenten met mijn nichtje, in alle veiligheid dankzij de omhulsels. Mijn gezin profiteert er ook van en krijgt er nooit genoeg van om alle platen te testen om de lekkernijen te variëren. 😊.” Caroline, trade marketing

De friteuse

De Frifri friteuse, het andere onmisbare toestel van het merk. Klassiek of zonder olie, dankzij onze verschillende modellen bakt u allerlei krokante lekkernijen. Te beginnen met frietjes!

Bovenop het feit dat ze de referentie op de friteusemarkt zijn, zijn de oliefriteuses de enige die in België worden geproduceerd.  Het is niet uit chauvinisme dat we dit detail aanhalen, maar omdat we fier zijn over deze lokale productie die ons helpt u een kwaliteitsservice aan te bieden.

Gemakkelijk onderhoud, frituren zonder geuren, een veelvoud aan vormen en kleuren om naadloos te integreren in elke keuken, de Frifri friteuses blijven verrassen. Als u niet weet welke kiezen, kijk even naar onze configurator. U zal er een model vinden dat perfect aansluit bij uw behoeften.

” Ik vind mijn rode friteuse super mooi en heel eenvoudig van de ene naar de andere kamer te verplaatsen, en ze warmt zo snel op.” Marlène, brand manager

“ Ik heb een rode friteuse, en ik vind dat ze er echt goed uit ziet in het rood. Ze valt op in ons verder helemaal witte keuken. Ook al werk ik er, 10 jaar garantie stelt me wel gerust. Ik gebruik het DuoFil deksel, wat de geuren beperken tot een minimum waardoor het hele huis niet stinkt, vooral omdat wij de frietjes binnen bakken en dat we een open keuken hebben die geeft op de leefruimte en de trap die naar de kamers en de badkamer leidt. Zonder deksel zou ik geen frietjes in huis kunnen bakken. Ons lievelingsrecept is uiteraard de verse frietjes die mijn partner op voorhand schilt en die we in 2 keer bakken zoals het moet om heerlijke goudgele en krokante frietjes te hebben! ” Julien, after sales manager

De blender en de mixer

Wie kan vandaag nog zonder deze kleine magische toestellen? Hun veelzijdigheid en hun gebruiksgemak maken ze onmisbaar.

Geleverd met vijf accessoires, is de DAILY MIX blender een heel krachtig toestel dat u ondersteunt bij de bereiding van uw gerechten. U kan er zelfs ijsblokjes of hard voedsel zoals noten mee mixen.

En als u eerder een georganiseerd type bent, als u uw gerechten graag op voorhand bereidt, zal de MIX’SAVER u bekoren. Het 2 in 1 toestel mixt en verpakt vacuüm.  Een goede oplossing voor tijdswinst en voor het bewaren van fruit en groenten wanneer ze overvloedig aanwezig zijn in de moestuinen en in de winkelrekken.

De raclette

Smeuïge kaas die smelt op de aardappel, maar zoveel meer. De Frifri raclette is eigenlijk 3 toestellen in één. Van kaasliefhebbers tot grillliefhebbers, voor elk wat wils met de Frifri raclette. 

Hoe komen we aan zoveel mogelijkheden? We gebruiken de omkeerbare plaat. Slim en vooral gemakkelijk. De plaat boven de kaaspannetjes kan gebruik worden om al wat u wenst te grillen of te bakken.   Kant A, voor perfecte grillbeurten, kant B voor perfect gebakken eieren of pannenkoeken. Extraatje? Het geheel is vaatwasser bestendig (plaat en pannetjes). 

De grill

Is koken zonder olie eerder uw ding? Probeer dan de Grill DUO SAVOR. Een plaat om te grillen of een plancha om te bakken, en de rest gaat vanzelf.

De grill is zonder twijfel het toestel dat u nodig heeft als u voorkeur geeft aan gezonde kookmethoden. Dankzij de antikleefplaat kan u immers alles bakken zonder olie of vetstof toe te voegen. 

Het onderhoudsgemak is een ander niet onbelangrijke troef.  De bakbeurten zijn nog beter als u na de maaltijd geen uren hoeft af te wassen. Het volstaat om de verwijderbare plaat te verwijderen en ze in de vaatwasser te doen. Eenvoudiger kan niet. Bekijk onze recepten om op elk moment van de dag van een perfecte grillbeurt te genieten.

“ Ik gebruik dagelijks heel wat Frifri producten, maar mijn favoriet blijft de Grill. Hij is zo efficiënt en handig dat hij heel vaak uit de kast wordt gehaald. Het is onze bondgenoot om een mooi stuk vlees dicht te schroeien, zeevruchten te bakken op de plancha of een burger avond te houden met vrienden. Wat ik vooral kan waarderen is dat ik de platen en het vetopvangbakje in de vaatwasser kan doen. Hiermee spaar ik heel veel tijd uit, niet onbelangrijk als we aan 100 per uur leven. ” Carole, web marketing

De croque

Monsieur, Madame, Hawaï, met of zonder sla… de croque blijft een vaste waarde. Om snel een maaltijd te bereiden die iedereen zal bekoren is er geen betere bondgenoot.

De antikleefplaten zijn hele eenvoudig te reinigen met een zachte doek. U heeft ook de keuze tussen verschillende formaten om al uw croque-monsieurs en al uw warme gevulde broodjes te bakken. 

“ Het toestel dat wij thuis het vaakst gebruiken, is de Croque DUO’DWICH. Als we ‘s middags geen tijd hebben, is een klassieke croque-monsieur of een variant hiervan altijd goed en heel snel. Soms neem ik de croque QUATUOR mee als we een maaltijd uit het vuistje voorzien tijdens een weekend met vrienden. In een paar minuten zijn een tiental croques gebakken en niemand blijft lang met een leeg bord.”  Carole, web marketing

De chocolatière  

Laten we met een zoete toets eindigen, voor het plezier en voor de lekkerbekken, met De Chocolatière. Een tempereertoestel waarmee u chocolade heel eenvoudig kan bewerken. Of u nu net start of reeds ervaring hebt, De Chocolatière zal u helpen om gladde, glanzende, krokante vormen te krijgen die ook nog eenvoudig uit de vorm te halen zijn.

Zelfs de professionele chocolatiers gebruiken het graag. Het toestel wordt trouwens geleverd met een receptenboek met recepten van Laurent Gerbaud, Belgische Maître Chocolatier. Kerstmis, Pasen, verjaardagen, uitgenodigd voor een familie diner of bij vrienden, er zijn duizenden redenen om huisgemaakte chocoladepralines of chocoladevormpjes te geven. 

” Grote ontdekking voor het groentje dat ik ben in de keuken, super eenvoudig te gebruiken. Ik ben steeds super fier van het eindresultaat. Ik krijg glanzende en krokante pralines en de recepten zijn eenvoudiger dan ik dacht. Het maakt steeds indruk op de gasten. ” Mélanie, brand manager 

Binnenkort het eindejaar.

Zin om uzelf een pleziertje te gunnen of een nuttig en praktisch cadeau te geven?

Ontdek al onze oplossingen om uw keuken te betoveren.

Andere publicaties

De Dubbele Kuip Friteuse: een ongekende troef in je keuken

Al is de Dubbele Kuip Friteuse waarschijnlijk de minst bekende van alle friteuses, ze is zoveel… +


Categorie(ën): Blog

Originele frietjes: 10 recepten!

Dat frietjes een Belgische klassieker zijn, weet iedereen. Maar wist je dat je ze op verschillende… +


Categorie(ën): Blog

Dubbel bakken, het geheim van superknapperige frietjes

Het is de Week van de Friet! En alle Belgen kunnen het bevestigen: alleen dubbel bakken… +


Categorie(ën): Blog